Monday, April 30, 2007

WEEK 9 - voor de man

VOOR DE MAN

Maandag
Ontbijt: 1 glas jus d'orange met 1 appel en 1 krentenbol - Tussendoor: 1 plak ontbijtkoek – Lunch: 250 gram Optimel gele vla met 2 schijven ananas en 1 kop opkikker - Tussendoor: 1 cracker met halvajam - Diner: 150 gram gekookte aardappelen, sla met een lightdressing, 75 gram tartaar met uitjes -'s Avonds: 1 Liga Evergreen

Dinsdag
Ontbijt: 1 volkoren boterham met halvarine en 1x kipfilet - Tussendoor: 1 glas Optimel drink - Lunch: 2 volkoren crackers met 1x appelstroop
1x halvajam, 1 sinaasappel - Tussendoor: 1 kop opkikker - Diner: 150 gram gekookte aardappelen, 200 gram groente naar keuze, 1 scheplepel magere jus, 75 gram Quorn (vleesvervanger) - 's Avonds: 1 plak ontbijtkoek

Woensdag
Ontbijt: 2 crackers besmeerd met halvarine en 2x kipfilet -Tussendoor: 1 glas Optimel drink of 1 glas halfvolle melk - Lunch: 250 gram magere yoghurt met 2 schijven ananas en 1 krentenbol - Tussendoor: 1 beker chocolademelk light - Diner: 250 gram sperziebonen (recept)
-’s Avonds: 1 Sultana koekje

Donderdag
Ontbijt: 1 glas Hero fruitontbijt en 1 krentenbol - Tussenoor: 1 Liga Evergreen - Lunch: 1 volkoren boterham met halvarine met 1 plak ontbijtkoek als beleg, 1 glas jus d'orange - Tussendoor: 1 appel - Diner: 150 gram gekookte aardappelen, 200 gram groente naar keuze, 75 gram kipfilet en 1 bakje rauwkost met yoghurtdressing -'s Avonds: 250 gram Optimel gele vla

Vrijdag
Ontbijt: 1 glas Hero fruitontbijt en 1 krentenbol - Tussendoor: 1 plak ontbijtkoek - Lunch: 2 volkoren crackers met halvarine en 2 x kipfilet met augurk, 1 kop opkikker - Tussendoor: 1 banaan - Diner: 150 gram gekookte aardappelen, 200 gram doperwten, 75 gram kipburger met 1 scheplepel magere jus -'s Avonds: 1 bakje Japanse mix

Zaterdag
Ontbijt: 1 volkoren boterham met halvajam - Tussendoor: 1 glas jus d'orange - Lunch: 1 fruithapje (1 appel, 2 schijven ananas, 1 kiwi), 1 dubbele plak ontbijtkoek -Tussendoor: 250 gram magere yoghurt - Diner: 1 bord woksoep met Hollandse groenten (recept) met 1 pistolet
-’s Avonds: 1 glas rode wijn

Zondag
Ontbijt: 1 volkoren boterham met halvarine met 1 gekookt ei - Tussendoor: 1 appel - Lunch: 1 bord woksoep (zie zaterdag) met 1 volkoren cracker
- Tussendoor: streng - Diner: 150 gram gebakken aardappelen in de olijfolie, 1 boerenomelet (1 ei met een scheutje koffiemelk en kruiden) met
1 grote bak rauwkost met yoghurtdressing - 's Avonds: 1 kiwi

No comments: