Monday, April 30, 2007

Week 4 - Voor de man

Maandag
Ontbijt: 2 volkoren boterhammen met halvarine, 1 x vruchtenhagel en 1 x halvajam - Tussendoor: 2 mandarijnen - Lunch: 1 x roggebrood met halvarine en 30+ kaas en 1 cracker besmeerd met halvajam -Tussendoor: 250 gram magere yoghurt - Diner: 150 gram gekookte aardappelen, 200 gram bloemkool, 1 scheplepel magere jus, 75 gram karbonade (zie recept) 1 bakje rauwkost met yoghurtdressing -'s Avonds: 1 sinaasappel
Dinsdag
Ontbijt: 250 gram magere kwark - Tussendoor: 1 plakje ontbijtkoek - Lunch: 2 volkoren boterhammen met halvarine, 1 x kaas 30+ en 1 x kipfilet eventueel met een bakje rauwkost met yoghurtdressing - Tussendoor: 1 kiwi -Diner: 150 gram gebakken aardappelen gebakken in de olijfolie, 200 gram spinazie (geen á la crème), vandaag geen vlees, maar 1 gekookt eitje bij de spinazie -'s Avonds: 1 peer
Woensdag
Ontbijt: 2 crackers met halvajam -Tussendoor: 1 Liga Evergreen - Lunch: 250 gram magere kwark, 1 beschuitje met halvarine en vruchtenhagel -Tussendoor: 1 appel en a peer -Diner: 150 gram gekookte aardappelen, 200 gram bietjes, 100 gram kabeljauw en 1 scheplepel magere jus
- 's Avonds: 1 beker warme chocolademelk light
Donderdag
Ontbijt: 1 beschuitje met halvajam en 1 plakje ontbijtkoek- Tussendoor: 1 appel - Lunch: 250 gram magere yoghurt met 2 scheplepels müsli of Kellog's K en 1 banaan - Tussendoor: 1 eierkoek - Diner: 250 gram gekookte mihoen met 75 gram kip met 1 bakje rauwkost met yoghurtdressing
- 's Avonds: 1 speculaasje
Vrijdag
Ontbijt: 250 gram magere yoghurt met 4 schijven meloen -Tussendoor: 1 appel - Lunch: 1 krentenbol en 1 cracker met halvarine en appelstroop -Tussendoor: 1 glas jus d'orange en 1 peer - Diner: 150 gram gekookte aardappelen, 200 gram wortelen, 75 gram groenteburger, 1 scheplepel magere jus -'s Avonds: 1 glas rode wijn of jus d'orange met 1 zakje Snack-a-Jack (rijstwafels met een smaakje)
Zaterdag
Ontbijt: 3 schijven meloen, 1 banaan - Tussendoor: 1 krentenbol - Lunch: 250 gram magere yoghurt met 1 scheplepel halvajam en 1 cracker met filet américain -Tussendoor: 1 eierkoek - Diner: 2 kadetjes met 100 gram gebakken tartaar met champignons en uien, 1 glas halfvolle melk
's Avonds: 1 glas rode wijn of jus d'orange en 4 toastjes met kaas 30+
Zondag
Ontbijt: 2 geroosterde broodjes met halvarine, 1 x gekookt eitje en 1 x halvajam -Tussendoor: 1 plak ontbijtkoek - Lunch: 1 kop gebonden soep, 2 crackers met smeerkaas - Tussendoor: 1 appel - Diner: 175 gram ovenfrites, 100 gram biefstuk, 1 bakje rauwkost aangemaakt met wat kaasblokjes 30+ - 's Avonds: 1 beker warme chocolademelk light

No comments: