Monday, April 30, 2007

Week 3 - Voor de man

Maandag
- Ontbijt: 1 volkoren boterham met halvarine en 1 x 30 + kaas, 1 glas jus d'orange
-Tussendoor: 1 appel
- Lunch: 3 crackers met 2 X filet américain, 1 x kipfilet, 1 glas halfvolle melk
- Tussendoor: 1 Liga Evergreen
- Diner:25 0 gram Spaghetti á la Bolognese (zie recept)
- ‘s Avonds: 1 plakje ontbijtkoek

Dinsdag
- Ontbijt: 250 gram magere yoghurt met 2 eetlepels müsli of Kellog's K
- Tussendoor: 1 rijstcracker met halvajam
- Lunch: 2 beschuitjes met halvarine en 1 x appelstroop en 1 x vruchtenhagel met 1 glas grapefruitsap
- Tussendoor: 1 beker warme chocolademelk light
- Diner: 150 gram gekookte aardappelen, 200 gram gekookte witlof, 75 gram biefstuk, 1 scheplepel magere jus, een bakje rauwkost met yoghurtdressing
- 's Avonds: 1 plakje ontbijtkoek met halvarine

Woensdag
- Ontbijt: 2 crackers met halvarine en 2 x kipfilet
- Tussendoor: 1 Liga Evergreen
- Lunch: 2 appels, 1 kiwi en 1 sinaasappel met een opkikker
- Tussendoor: 1 krentenbol - Diner: 150 gram gekookte aardappelen, 200 gram broccoli, 75 gram rundvlees, 1 scheplepel magere jus, bakje rauwkost met yoghurtdressing
- 's Avonds: 1 glas chocolademelk light of 1 glas Optimel drink

Donderdag
- Ontbijt: 250 gram magere yoghurt met een schepje halvajam
- Tussendoor: 1 rijstcracker met 30+ kaas
- Lunch: 2 volkoren boterhammen met halvarine, 1 x gekookt ei en 1 x rosbief met 1 glas halfvolle melk
- Tussendoor: 1 kiwi – Diner: 250 gram koolsalade (zie recept week 1)
- 's Avonds: 1 speculaasje

Vrijdag
- Ontbijt: 1 krentenbol met 1 glas jus d'orange
- Tussendoor: 1 speculaasje
- Lunch:1 tosti ham/kaas 30+ met 1 opkikker
- Tussendoor: 1 glas chocolademelk light
- Diner: 150 gram gekookte rijst, 200 gram roerbakgroente, 3 stokjes kipsaté (voorzichtig met de saus)
- 's Avonds: 1 glas rode wijn of 1 glas jus d'orange met 3 toastjes met smeerkaas 20 +

Zaterdag
- Ontbijt: 2 rijstcrackers besmeerd met halvarine en 1 x vruchtenhagel en 1 x appelstroop
- Tussendoor: 1 appel
- Lunch: 1 pistolet gezond (kaas, ham, komkommer, tomaat) en 250 gram magere yoghurt
- Tussendoor: 1 eierkoek
- Diner: 150 gram rijst, 3 scheplepels Chicken Tonight Hawaï (potje) met 75 gram kipfilet
- 's Avonds: 1 glas rode wijn of glas jus d'orange met een schaaltje Japanse mix (geen nootjes/pinda's)

Zondag
- Ontbijt: 1 afbakpistolet met 30+ kaas met 1 glas jus d'orange, 1 gekookt eitje
- Tussendoor: niets
- Lunch: 1 afbakpistolet met halvarine, 1 x achterham of 1 x rosbief met een kom kippensoep
- Tussendoor: 1 trosje druiven (20 stuks) -Diner: 150 gram gebakken aardappelen in de olijfolie, 1 bakje rauwkost met yoghurtdressing, 100 gram kabeljauw
- 's Avonds: 1 glas rode wijn of jus d'orange met 1 zakje Snack-a-Jack (rijstwafels met een smaakje) of 3 toastjes met 30+ kaas

No comments: