Monday, April 30, 2007

Week 6 - Voor de man

Maandag
Ontbijt: 1 banaan, 1 glas jus d'orange -Tussendoor: 2 appels - Lunch: 1 appel, 1 banaan, 1 trosje druiven, 1 glas jus d'orange -Tussendoor: 1 peer
- Diner: 250 gram roerbakgroente en 75 gram tartaar er doorheen -’s Avonds: 1 glas jus d'orange, tros druiven

Dinsdag
Ontbijt: 250 gram magere kwark met 2 scheplepels Kellog's K of müsli - Tussendoor: 2 pruimen -Lunch: 3 crackers met halvarine, 2 x vruchtenhagel,
1 x kipfilet, 1 glas jus d'orange - Tussendoor: 1 Liga Evergreen - Diner: 150 gram gekookte aardappelen, 200 gram wortelen of bietjes, 1 scheplepel magere jus, 75 gram rundergehaktbal, 1 bakje rauwkost met yoghurtdressing - ‘s Avonds: streng!

Woensdag
Ontbijt: 1 krentenbol met 1 peer - Tussendoor: 1 glas Optimel drink of 1 glas halfvolle melk - Lunch: 1 waldkornbol met halvarine en 1 x kaas 30+,
1 sinaasappel - Tussendoor: 1 Liga Evergreen - Diner: 250 gram nasi met 75 gram kippenblokjes en rauwkost met yoghurtdressing of Tjap Tjoi
(zie recept) -’s Avonds: 1 plak kruidkoek

Donderdag
Ontbijt: 1 glas Hero fruit ontbijt of 2 appels -Tussendoor: 1 tros druiven - Lunch: 1 pistolet gezond (1 plakje achterham, 1 plakje 30+ kaas, tomaat
en komkommer) 1 kop cup a soup, 1 appel - Tussendoor: 1 glas halfvolle melk - Diner: 150 gram gekookte aardappelen, 200 gram bloemkool,
1 scheplepel magere jus, 100 gram scholfilet, 1 bakje rauwkost met yoghurtdressing -’s Avonds: 1 speculaasje

Vrijdag
Ontbijt: 1 glas Hero fruit ontbijt of 1 banaan en 1 kiwi -Tussendoor: 1 glas jus d'orange - Lunch: 2 volkoren boterhammen met halvarine, 1 x filet américain, 1 x smeerkaas 20+, 1 glas Optimel drink - Tussendoor: 1 plakje Ontbijtkoek -Diner: 150 gram gekookte aardappelen, 200 gram snijbonen, 1 scheplepel magere jus, 75 gram runderlapje, 1 bakje rauwkost met yoghurtdressing -’s Avonds: 1 zakje Snack-a-Jack

Zaterdag
Ontbijt: 1 volkoren tosti ham/kaas - Tussendoor: 1 glas halfvolle melk - Lunch: 250 gram magere yoghurt met 2 scheplepels müsli of Kellog's K, 1 banaan - Tussendoor: 1 plakje Ontbijtkoek - Diner: 225 gram ovenfrites, rauwkost met yoghurtdressing -’s Avonds: 1 eierkoek
Zondag
- Ontbijt: 1 volkoren boterham met halvarine en 1 x rookvlees, 1 glas jus d'orange
- Tussendoor: 2 pruimen
- Lunch: 1 krentenbol met halvarine en 250 gram magere yoghurt
- Tussendoor: 1 plakje taai taai
- Diner: 225 gram spaghetti met rundergehakt, 1 bakje rauwkost met yoghurtdressing
- ’s Avonds: 1 glas rode wijn of 1 glas jus d'orange

No comments: